ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ

Δύο νεκροί στην Κρήτη από ανταλλαγή πυροβολισμών 

Στη συνοικία Περαχώρι Ανωγείων η ένοπλη συμπλοκή – Σε συναγερμό η ΕΛΑΣ



    Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους στην Κρήτη, από ανταλλαγή αργά το βράδυ του Σαββάτου στη συνοικία Περαχώρι των Ανωγείων, ενώ ένα ακόμη άτομο τραυματίσθηκε.   

Σύμφωνα με πληροφορίες του crealive.gr  δύο άντρες, ηλικίας 30 και 60 ετών, διαπληκτίστηκαν έντονα και αντάλλαξαν πυροβολισμούς με αποτέλεσμα  να πέσουν νεκροί. Η αφορμή για την ένοπλη συμπλοκή δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί, με κάποιες πληροφορίες να κάνουν λόγο για κτηματικές διαφορές. 
Μετά το περιστατικό εκατοντάδες κάτοικοι συγκεντρώθηκαν έξω από το Κέντρο Υγείας ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και από άλλους νομούς κατέφθασαν στα Ανώγεια για το φόβο της βεντέτας.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων  κλιμάκιο των ΤΑΕ (Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων) βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου στο χωριό και στο Κέντρο Υγείας, ενώ ο Δήμαρχος Ανωγείων, Σωκράτης Κεφαλογιάννης ζήτησε να μεταβεί στην περιοχή και εισαγγελέας. «Πρέπει να διαφυλαχθεί η ηρεμία στο χωριό, να μην παρασυρθούν από λάθος πληροφόρηση οι δημότες και να αφεθούν οι αρχές να λειτουργήσουν για το καλύτερο» δήλωσε ο κ. Κεφαλογιάννης  
ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΥΜΟ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΙΟΙ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου