Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ν. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: ΤΟ 80% ΟΣΩΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.....


 Ν. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: " ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ..........ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΟΛΟΙ..

 Μάλλον αυτό που ξέχασε να αναφέρει ο κ. Βαρβιτσιώτης είναι για τον νόμο 3852/10(ΦΕΚ) ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ,  για τη δυνατότητα των Δήμων, ως αυτοδιοικουμενα κατά τόπο και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου να αποτελούν τον Πρώτο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης, και μέσω της Γενικής Συνέλευσις να απορρίπτουν αποφάσεις μέσω της πλειοψηφίας, αν αυτές λειτουργούν ενάντια στο συμφέρον και την ευημερία ενός Δήμου και των πολιτών του.



Οπως και το παρακατω ΦΕΚ που εχει ψηφηστει απο το 1989.......

ΝΟΜΟΣ(ΦΕΚ)1850/1989

Άρθρο 3
Έννοια της τοπικής αυτονομίας
1.Δια της τοπικής αυτονομίας νοείται το δικαίωμα και η πραγματική ικανότητα των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης να ρυθμίζουν και να διευθύνουν, στα πλαίσια του νόμου με δική τους ευθύνη και προς όφελος του πληθυσμού τους, ένα σημαντικό μέρος των δημοσίων υποθέσεων.
2.Το δικαίωμα αυτό ασκείται από συμβούλια ή συνελεύσεις που αποτελούνται από μέλη εκλεγόμενα με ελεύθερη, μυστική, ίση, άμεση και καθολική ψηφοφορία και που μπορούν να έχουν υπεύθυνα ενώπιόν τους εκτελεστικά όργανα. Η διάταξη αυτή δεν αντίκειται στην προσφυγή στις συνελεύσεις πολιτών, στο δημοψήφισμα ή σε κάθε άλλη μορφή άμεσης συμμετοχής των πολιτών εκεί όπου κατά το νόμο είναι επιτρεπτή.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΡΙΝ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.......
 ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΚΥΡΙΕ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ;;;;;;;;ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΜΕ.......
 ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΩΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΤΗΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ. 
 ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ(ΧΩΡΑ), ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.......
 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ;;;;;;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια