Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΤΗΛΕΔΙΚΑΣΤΗ



Ο Ευαγγελάτος που σε παλαιότερο βίντεο έλεγε,"τα ΜΜΕ λένε ότι τους σερβίρουν τα υπουργεία".
Ευαγγελάτο που είναι η έρευνα και το ρεπορτάζ που οφείλεις να κάνει στα πλαίσια της Δημοσιογραφίας;
Έψαξες να δεις όλους αυτούς τους επιστήμονες που εργάζονται με τις ώρες και όπως λες έχουν πέσει με τα μούτρα να βρουν το εμβόλιο που θα μας σώσει;
Παρε ένα εμβόλιο που κυκλοφορεί  και ΔΕΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙ αλουμίνιο ΔΕΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙ φορμολη;
Ρεπορτάζ λοιπόν και να βρεις ποιές ουσίες θα έχει μέσα το εμβόλιο και ότι άλλο παρά φύση έχει σκοπό ο κάθε ένας πληρωμένος επιστήμονας που εργάζεται για το καλο μας. Σταματά να κάνεις το σερβιτόρο των ειδήσεων αυτών που σε πληρώνουν, βγες να ερευνήσεις και δείξε δημόσια στις συχνότητες που εμφανίζεσαι το αποτέλεσμα της έρευνας.
 Δεν επιτρέπεται να λες δημόσια ότι θέλεις. Το δημόσιο να ξέρεις είναι όλοι οι δημότες όλοι οι πολίτες, και όταν λέγεσαι δημοσιογράφος γράφεις δημόσια.  Γράφεις και αποτυπώνεις στην ακρίβεια σύμφωνα με τα στοιχεία που έχεις.
 Να ξέρετε όλοι οι Δημοσιογράφοι ότι το εμβόλιο θα γίνει και σε εσάς και στα παιδιά σας και τα αποτελέσματα θα είναι τα ίδια για όλους. Ο covid-19 δεν επέλεγε ποιον θα σκοτώσει!!! Ο κάθε Άνθρωπος σήμερα,με όλο αυτό, Βίωσε τον Φόβο,από την αδυναμία του συστήματος υγείας παγκοσμια.
 Βίωσε την ίση πιθανότητα θανάτου ανεξάρτητα της Θέσης, αλλά και του χρήματος που έχει.
Αρα προσπαθείς τώρα Ευαγγελάτο με τον Φόβο που έχεις λάβει κι ΕΣΥ, να περάσεις Φόβο στους Ανθρώπους ώστε να κάνουν Με την θέληση ΤΟΥΣ το ΕΜΒΟΛΙΟ.

 ΕΑΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΌΜΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΘΥΜΟ, ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘEIΤΕ ΞΑΝΑ  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2015 (capital control)ΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ.



ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια