Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επεισόδια στην Ημέρα Υγείας


ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ?

Για άλλη μια φορά μια Προσπάθεια διαδήλωσης από έναν κλάδο Ο οποίος αυτές τις ώρες προσφέρει ότι έχει ορκιστεί στον ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ βρήκε μια άλλη ομάδα απέναντι τους, δηλ. τους Αστυνομικούς -Σώματα ασφαλείας  οι οποίοι κι εκείνοι αυτές τις δύσκολες ώρες για την Ανθρωπότητα  δίνουν τα μέγιστα και υπερβάλουν και αυτοί ωραρίου με μισθούς όπως και οι Ιατροί και όλο το Σύστημα Υγείας αδίκους ΔΗΛ. πείνας.

Μην ξεχνάμε όλοι μας τι λειτούργημα σήμερα καλείτε να κάνει ο κάθε εργαζόμενος σε ένα σύστημα υγείας το οποίο όμως είναι χωρίς υποδομές και με διαχείριση χρημάτων που ποτέ κανένας σύλλογος κανένας Δήμος και κανένας πολίτης δεν έκανε μια Οικονομική ή λογιστικήεπιτροπή ελέγχου και να δούμε όλοι μας τελικά τι αγόρασαν από πού και πόσο; Αυτό θα έκανε ο κάθε ένας για το σπίτι του εάν έδινε χρήματα στο παιδί ή στην σύζυγό  του για να πάει στο S/M .

Από την άλλη βέβαια Ο κλάδος των Σωμάτων ασφαλείας είναι αυτός αυτός που έχουμε καθημερινά όλοι μας ανάγκη για κλοπές για ατυχήματα για φωτιές για βίαιες εκδηλώσεις κ.α....οπως και τώρα με τους μετανάστες που τα ΜΜΕ δεν μας δείχνουν αλλά συνεχίζει το σχέδιο του Πολιτικού καθεστώτος.

Θα πρέπει ο κάθε ένας σήμερα να αναλογιστεί τι πραγματικά συμβαίνει;
1. Γιατί πάντα το ένα σωματείο-σύλλογος-κλάδος να διαμαχεται με τον αλλο;;
2. Γιατί να υπάρχουν σύλλογοι-συνδικάτα -ομαδες;;;;
3. Γιατί να υπάρχουν κόμματα;;
4.Ποιός τα δημιούργησε όλα αυτά;
Και τί όφελος έχει από αυτό;
5. Από πού λαμβάνεις την πληροφορία για την είδηση;
6. Και αυτός που σε ενημερώνει έχει κάνει ρεπορτάζ ΔΗΛ.με ερευνα-στοιχεία;;;

Τελικά όλοι θέλουν το καλό μας όλοι μιλάνε για το καλό μας αλλά δεν μας έχουν δώσει τον ορισμό του καλού!!! ΔΗΛ.τι είναι καλό;;
Και αυτό που είναι καλό για τον Ιατρό είναι καλό και για τον Αστυνομικό;;

Πάντα τελικά και παρά πολλά χρόνια όλοι οι πολιτικοί (δηλ.βολεμένοι )όλοι οι δημοσιογράφοι ( παρουσιαστές στην ακρίβεια ) μας κατευθύνουν σε μια Διαίρεση, σε μια πορεία η οποία είναι γραμμένη σαν σενάριο, το αποτέλεσμα είναι πάντα ίδιο και στο ΤΕΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Αυτό που ζούμε είναι χούντα είναι μοναρχία και όχι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .  Η Δημοκρατία έχει δημόσια διοίκηση και όχι κόμματα !!!!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια